Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staan voorlezen en prentenboeken centraal. Team Jeugd & Educatie besteedt hier aandacht aan door een groots opgezette kick-off, een passend voorleesaanbod voor voorschoolse instellingen en de onderbouw van primair onderwijs, daarnaast zijn we als Biebteam actief in de vestigingen van de bibliotheek. Je leest er hieronder meer over.

11 januari - Kick-off Nationale Voorleesdagen

De kick-off van Team Jeugd & Educatie is een inspirerend programma waarin we 2 tot 3 weken voor aanvang van de Nationale Voorleesdagen onze visie op voorlezen, aankleding, prentenboeken tips, muziek en andere leesbevorderingstips delen met leerkrachten en pedagogisch medewerkers uit het hele werkgebied.

De kick-off vindt plaats op woensdag 11 januari 2023 van 19:00 tot 21:00 in Brestheater, Brielle. Meld je hier aan.

Voorleesaanbod

Ieder jaar bieden we scholen een lespakket aan met informatie en tips over de leukste prentenboeken en een inspirerende les. Dit aanbod is speciaal voor alle voorschoolse instellingen met een Boekstart grote beer en alle scholen met een abonnement op de Bibliotheek op school.

Meer over het voorleesaanbod lees je hier.

Contact

Heb je al een vraag over de aankomende Voorleesdagen of wil je nu al aanmelden voor de kick-off? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier of stuur een mail naar info@lezenenleren.nl.

Contact Us
voornaam
achternaam